Lyckad loppis!

Jag var på sjukgymnastik idag. Jag har problem med SI-lederna och det innebär att jag snedbelastar ryggen eftersom ena benet blir längre än det andra. Nu har jag också nån nerv i kläm för ländryggen domnar och blir alldeles kall. Efter behandlingen idag med akupunktur så var det bra en stund men nu är det tillbaka igen. Jag behöver komma igång med en mer regelbunden träning, helt klart.

Loppisen i lördags var bra. Det var helt vansinnigt mycket folk! Jag sov hela söndagen. Jag var lite extra trött också eftersom K sovit hos mej mellan fredag och lördag. Det var....ovant att tillbringa natten med honom. 

Idag struntar jag i att det är valborg. Hade tänkt gå på en majbrasa här i närheten men jag slutade ut det. Nu ångrar jag mej lite, det känns lite ensamt ikväll.

Catching up med Evve

Träffade Evve över en fika idag. Det var fint att se henne. Det är jättelängesen vi sågs! Vi får bättra oss lite på det. Vi har pratat om att ta upp våra middagsträffar tillsammans med Carro. Vi tre har ju som ett visst band till varandra. Jag saknar dem.

Ikväll hade jag kunnat ha en träff men jag sa bort det eftersom jag har så mycket att förbereda inför loppisen på lördag. Det ångrar jag nu. Det hade varit så mysigt!

Just nu känner jag inte av det bipolära just nåt, och det är så skönt! Nu ser jag fram emot att få dejta K, att få komma igång på BOJ och att få några dagar i Stockholm med min bror, hans familj och min mamma!

På skattjakt

Hade en sjukt bra dejt igår! Han är smart, snygg, trevlig och charmig den här killen jag har träffat. Det finns helt klart någonting där. 

Idag har jag varit en sväng till Kalix för att gå igenom en massa grejer inför loppismarknanden på lördag. Jag hade mer grejer där än jag visste om. Nu ska allting sorteras, prismärkas och packas. Suck, suck, suck. Jag har dessutom en lite hektisk vecka. Jag kommer vara måttligt slut på söndag.

Livet funkar annars ganska bra.

Längtar hem

Var på gymmet med Maria imorse. Det är skönt att träna tillsammans med någon, man kommer som igång mer då. Sen är det ju kul att ha nån att prata med också. Efteråt åkte jag in till stan för sjukgymnastik. Jag fick dropsymassage av en sjukgymnaststudent och det gick hur bra som helst. Det har verkligen blivit lättare att låta andra människor ta i mej. Det känns bra när jag upptäcker framsteg!

Imorgon har jag medicindelning, träff med coachen på arbetslivsresurs och lunchdejt med Camilla och Sandra. Det känns som en evighet sen vi sågs! I övrigt så är det bra. Jag känner mej stabil och nöjd. Det jag saknar är mitt hem...

Färdighetsträning och föreläsning

Jag har fått känna på hur det känns när man gång på gång söker kontakt med en människa men utan att få någon riktig respons. Jag är annars själv mästare på att ge undanflykter. Nu har det gått ett gäng månader och nu ger jag upp. Nu får människan i fråga själv höra av sej och ta lite initiativ. Jag har tappat en stor del av intresset. Det är väldigt synd.

Idag var det färdighetsträning. Kände mej rätt med idag. Vi pratade om hur man kan be om vad man vill ha och behöver. Svårt men ändå givande. Kvällen tillbringade jag på tingsrätten på en föreläsning om rättsprocessen. Det var också bra och givande. Nu är jag slut som artist och tänker tacka för mej för idag.

Något nytt

Herregud. Dejten var en av de bättre jag har haft. Vi pratade om allt. Han är himla lättpratad. Och både eftertänksam och rolig. I like him. Och det blir en himla förvirring inom mej. Han vill träffa mej igen. Och jag vill träffa honom igen. Men kan jag det? Vågar jag det? Och vad innebär det här, att jag vill träffa en kille? Sen har jag ju den där konstiga intima relationen som jag inte vet hur den påverkas av det här. För hur det än är så har vi varit intima i många månader och av det så bildas ändå känsloband. Hur fan ska jag lösa den biten? Det känns lite jobbigt.

I övrigt så mår jag rätt bra. Jag har inte självmordstankar längre. Jag känner mej piggare, klarare och framför allt GLADARE! Imorgon är det färdighetsträning igen. Jag har inte fått material på mailen, hon måste ha glömt att skicka det till mej. På kvällen är det utbildningsträff med BOJ på tingsrätten tillsammans med polis och nån advokat. Det ska bli spännande!

Motivation

Jag började dagen med träning och efter lunch begav jag mej till Arbetslivsresurs. Vi fick se en föreläsning av Kjell Enhager som är coach inom ledarskap och motivation. Det var riktigt bra! Därefter blev det lite handling, fix av vindrutetorkning och hårfärgning.

Imorgon är det HUT igen! Det ser jag fram emot. Och på kvällen har jag en dejt. Det är lite skräckblandad förtjusning över det, men vi får väl se hur det går. Jag försöker gå dit förutsättningslöst och inte tänka alltför mycket.

Tillbaka

Jag står på benen, jag är inte inlagd, jag har bara inte haft någon motivation till att skriva här. Men nu ska jag försöka ta upp det igen, för jag tror att det gör mej gott.

Det har varit en turbulent tid med mycket självmordstankar vilket i sin tur ledde till att jag fått flytta hem till mina föräldrar under en tid. Jag har inte riktigt förstått allvaret i att tänka sådana tankar eller vad de annars innebär när det gäller hur jag väljer att leva mitt liv. Det förstår jag bättre nu. Jag mår bättre. Självmordstankarna kommer ibland, men nu beskriver jag dem mer som flyktiga och inte konstanta. Skönt. Det är mer balans i mitt liv.

RSS 2.0